X

اخبار

پنجشنبه 03 مهر 1399
تعداد بازدید: 352

عملیات عمرانی بوستان عترت در پردیسان تکمیل شد

مدیر منطقه هشت شهرداری قم از تکمیل عملیات عمرانی احداث بوستان در خیابان عترت در پردیسان خبر داد.
عملیات عمرانی بوستان عترت در پردیسان تکمیل شد

 

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری منطقه هشت قم، محمد رمضانی با اشاره به توجه ویژه مدیریت شهری در راستای توسعه فضای سبز و مراکز تفرجگاهی، ابراز داشت: احداث بوستان عترت به مساحت ۳۲ هزار و ۲۷۴ متر مربع، با برآورد اولیه هزینه ۳۰ میلیارد ریالی صورت گرفت که عملیات عمرانی آن به طور کامل به پایان رسیده و در حال حاضر در مرحله کاشت فضای سبز است.

مدیر منطقه هشت شهرداری قم افزایش سرانه فضای سبز را از اولویت‌های شهرداری برشمرد و اظهار داشت: خوشبختانه منطقه هشت از نظر سرانه فضای سبز در شرایط مطلوبی قرار دارد و نسبت به دیگر مناطق شهر قم سرانه بالاتری دارد.

رمضانی کاربری‌های پیش‌بینی شده در این بوستان را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: سوله مدیریت بحران، پارکینگ عمومی، مسیر دوچرخه سواری، مسیرهای پیاده‌روی، آلاچیق‌های نشیمن و زمین بازی ورزشی از جمله کاربری‌های در نظر گرفته شده برای بوستان فوق هستند.

تصاویر
  • عملیات عمرانی بوستان عترت در پردیسان تکمیل شد
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه