X

اخبار

چهارشنبه 06 شهریور 1398
تعداد بازدید: 1118

برنامه ریزی برای افزایش سرانه‌های ورزشی و ایجاد بوستان‌های محله‌ای

شهردار منطقه دو قم گفت: افزایش امنیت بوستان‌های منطقه ۲ یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم است.
برنامه ریزی برای افزایش سرانه‌های ورزشی و ایجاد بوستان‌های محله‌ای

 

به گزارش روابط عمومی سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم رضا رحیمی در دیدار مسئولان قم با اهالی منطقه نیروگاه در بقعه امامزاده سید معصوم(ع)، با اشاره به مشکلات سکونتگاه‌های غیر رسمی منطقه ۲ قم افزود: برای ساماندهی محلات هدف برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای در مجموعه مدیریت استان صورت گرفته است.

شهردار منطقه دو قم اضافه کرد: افزایش سرانه‌های ورزشی و ایجاد بوستان‌های محله‌ای در محور کمربندی امام علی(ع) از برنامه‌های شهرداری منطقه ۲ برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی است.

رحیمی گفت: ۴۵۰ هزار تن از جمعیت استان در مناطق ۲ و ۶ ساکن هستند که نشان از تراکم بسیار بالای جمعیت در این ۲ منطقه است.

تصاویر
  • برنامه ریزی برای افزایش سرانه‌های ورزشی و ایجاد بوستان‌های محله‌ای
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه