X

اخبار

چهارشنبه 01 خرداد 1398
تعداد بازدید: 1882

محدودیت‌های زیادی برای کاشت‌ گونه‌های متنوع گیاهی در قم وجود دارد

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم گفت: محدودیت‌های زیادی برای کاشت‌ گونه‌های متنوع گیاهی در قم وجود دارد.
محدودیت‌های زیادی برای کاشت‌ گونه‌های متنوع گیاهی در قم وجود دارد

 

به گزارش روابط عمومی سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به محدودیت سازمان پارک‌ها و فضای سبز در حوزه طراحی‌ خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات قم محدودیت دمایی است چراکه در برخی عرصه‌ها در قم در برخی روزهای سال به دمای بالای ۵۰ درجه سانتیگراد می رسیم.

جوادیان ادامه داد: گرمای شدید تابستان و زمستان‌های بسیار سرد محدودیت زیادی در زمینه کاشت گونه‌های گیاهی ایجاد می‌کند و باید گونه‌هایی کاشته شود که این تفاوت شدید دمایی تابستان و زمستان را بتواند تحمل کند.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با بیان اینکه کاشت برخی گونه‌های درخواست‌شده از سازمان پارک‌ها همچون نارنج در شهر قم منطقی نیست گفت: این منطقی و درست نیست که گونه به عنوان مثال نارنج در شهر قم کاشته شود و پس از سه یا چهار سال به دلیل سرمای شدید این گونه از بین برود.

وی با تاکید بر اینکه در اصفهان ۳۵ گونه شاخص قابل توصیه برای کاشت بود تصریح کرد: در قم با این شرایط دمایی این گونه‌ها قابل کاشت نیست که به عنوان مثال شامل چنار، افرا برگ پهن، بلوط همیشه سبز، ماگلونیا، بید مجنون، بید آرژانتینی، افرا سیاه، سرو نقره‌ای، سدروس اطلسی و غیره  است.

جوادیان تفاوت فاحش فضای سبز قم با شهرهایی چون اصفهان و تهران که نزدیک به قم هستند همین محدودیت‌ها است اظهار کرد: با این وجود سازمان پارک‌ها در پی افزایش تنوع کاشت گونه‌های گیاهی در قم است.

تصاویر
  • محدودیت‌های زیادی برای کاشت‌ گونه‌های متنوع گیاهی در قم وجود دارد
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه