X

اخبار

ﺳﻪشنبه 04 شهریور 1404
تعداد بازدید: 7

آمادگی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری برای بهسازی ورودی شهر قم

معاون فنی اجرایی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم، از برنامه‌ریزی برای بهسازی ورودی شهر قم از مسیر بزرگراه و جاده قدیم قم-تهران خبر داد.
آمادگی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری برای بهسازی ورودی شهر قم

به گزارش واحد خبر سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم مهدی نیا با اشاره به اهمیت ورودی‌های شهر قم و نقش کلیدی سیما و منظر در جلب رضایت شهروندان و زائران، اظهار داشت: «از سال گذشته اقدامات مؤثری برای بهسازی ورودی‌های شهر آغاز شد، اما به دلیل عدم هماهنگی کامل با برخی ارگان‌های مرتبط، تکمیل پروژه ورودی جاده قدیم و اتوبان تهران ممکن نشد.»

وی افزود: «با تأکید شهردار محترم، برنامه‌ریزی‌های جدیدی در سال جاری انجام شده و مکاتبات لازم با ارگان‌های ذی‌ربط صورت گرفته است. امیدواریم با همکاری این نهادها، بهسازی و توسعه فضای سبز در حاشیه این مسیر که به کنترل شرایط نامناسب محیطی کمک می‌کند، محقق شود.»

وی با اشاره به امکان استفاده از پساب تصفیه‌شده برای آبیاری فضای سبز جنگلی خاطرنشان کرد: «منبع تأمین آب مورد نیاز برای این پروژه فراهم است و مقدمات کار از سال گذشته آماده شده است. در صورت هماهنگی های نهایی عملیات اجرایی بهسازی و توسعه فضای سبز در شش‌ماهه دوم سال جاری آغاز خواهد شد.»

معاون فنی و اجرایی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قم در پایان تأکید کرد: «انتخاب پیمانکار و تأمین بودجه لازم انجام شده و امیدواریم با همکاری ارگان‌های مرتبط، شاهد تحول در سیما و منظر این محدوده و بهسازی فضای سبز آن باشیم.»

تصاویر
  • آمادگی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری برای بهسازی ورودی شهر قم
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه