Menu
X

اخبار

چهارشنبه ٠٣ مرداد ١٤٠٣
تعداد بازدید: ١١٧

ضرورت جذب اعتبار ملی برای جداسازی آب شرب از آب خام در قم

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم از ضرورت جذب اعتبار ملی برای جداسازی آب شرب از آب خام در قم خبر داد.
ضرورت جذب اعتبار ملی برای جداسازی آب شرب از آب خام در قم

 

به گزارش واحد خبر سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم، پیام جوادیان اظهار داشت: در حال حاضر سرانه فضای سبز در شهر قم بیش از ۲۰ مترمربع است و سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قم به وظایف خود عمل نموده است.

به گفته وی، طبق ضوابط و قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی و هیئت دولت درخصوص استفاده از بودجه‌های دولتی در بحث جداسازی آب شرب از آب خام، دولت در قبال توسعه فضای سبز یکسری وظایفی مانند تأمین نهال، واگذاری پساب و تخصیص بودجه دولتی دارد که متأسفانه در دولت‌های مختلف عملیاتی نشده است.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم ادامه داد: در سال جاری با پیگیری‌های انجام‌شده امیدواریم بتوانیم از وزارت کشور اعتبار مناسبی را از محل بودجه‌های دولتی در بحث جداسازی آب شرب از آب خام دریافت نماییم.

تصاویر
  • ضرورت جذب اعتبار ملی برای جداسازی آب شرب از آب خام در قم
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه