پوشش 50 هکتار از فضای سبز جنگلی با چیپس چوب/ بیش از 30 درصد صرفه جویی در مصرف آب
مسوول واحد خاکشناسی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم گفت: تا سال آینده بیش از 50 هکتار از فضای سبز جنگلی شهر قم تحت پوشش چیپس چوب قرار میگیرد.
به گزارش واحد خبر سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم، محمد حسن صالحی فر با بیان اینکه استفاده از چیپس چوب به عنوان مالچ سطحی برای پوشش سطحی خاک به طور جدی در سطح فضای سبز شهری قم آغاز شده است اظهار کرد: استفاده از این ماده به عنوان مالچ و پوشش سطح خاک در فضاهای سبز شهری و جنگلی حاشیه شهر به طور جدی باعث کاهش چشمگیر تبخیر و هدر رفت آب به خصوص در فصل گرما می شود.
وی بیان کرد: این مواد با ایجاد سایه در سطح خاک باعث کاهش تابش نور خورشید به خاک شده و از تبخیر آب جلوگیری می کند.
مسوول واحد خاکشناسی سازمان پارکها و فضای سبز با تاکید بر اینکه در حال حاضر تولید چیپس چوب در مرکز تولیدات سازمان پارکها به صورت جدی و مستمر در دستور کار است تصریح کرد: این مواد بلافاصله پس از تولید به محلهای مورد نظر برای مصرف انتقال داده می شود.
صالحی فر خاطرنشان کرد: پوشش حداقل 50 هکتار از اراضی جنگلی اطراف شهر تا سال آینده در دستور کار بوده و پس از آن به تدریج تمامی فضاهای سبز جنگلی و سپس شهری به ترتیب اولویت با مالچ چیپس چوب پوشش داده خواهند شد که این امر طبق مطالعات انجام شده حداقل تا 30 درصد باعث افزایش بهره وری آب آبیاری خواهد شد.