X

اخبار

شنبه 16 مرداد 1400
تعداد بازدید: 282

“قم در مسیر تحول”/ بوستان ۴۲۰ هزار مترمربعی خضر نبی(ع) به بهره‌برداری می‌رسد

بوستان 420 هزار مترمربعی حضرت خضر نبی(ع)، در ادامه طرح "قم در مسیر تحول" با حضور مسوولان استانی و مدیریت شهری به بهره‌برداری می‌رسد.
“قم در مسیر تحول”/ بوستان ۴۲۰ هزار مترمربعی خضر نبی(ع) به بهره‌برداری می‌رسد

 

به گزارش واحد خبر سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم به نقل از شهرنیوز، در ادامه اجرای طرح”قم در مسیر تحول” و افتتاح طرح‌های بوستان ۱۰۰۰ هکتاری، بوستان حضرت خضر نبی(ع) با حضور مسئولان استانی و مدیریت شهری افتتاح و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

بوستان حضرت خضر نبی(ع) در حدفاصل بلوار شهید آوینی و کوه خضر نبی(ع) با اهداف کلان توسعه فضای سبز تفرجگاهی، افزایش سرانه فضای سبز منطقه و ایجاد مکانی مفرح برای شهروندان احداث‌شده است.

از ویژگی‌های بارز این پروژه می‌توان به توپوگرافی ویژه و ابعاد منحصربه‌فرد، ایجاد مسیرهای طولانی و پیوسته پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری، امکان اتصال به باغ‌موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و باغ پرندگان، همجواری با کوه خضر نبی(ع) و… اشاره کرد.

همچنین امکاناتی مانند پارکینگ، سکوهای نشیمن، آب‌نما، نمازخانه، آلاچیق، کمپلکس بازی و ست‌های ورزشی، بوفه تنقلات و سرویس بهداشتی برای این بوستان زیبای شهری در نظر گرفته‌شده است.

تصاویر
  • “قم در مسیر تحول”/ بوستان ۴۲۰ هزار مترمربعی خضر نبی(ع) به بهره‌برداری می‌رسد
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه