X

اخبار

دوشنبه 16 فروردین 1400
تعداد بازدید: 420

خطر آفرینی سموم دفع آفات نباتی در صورت استفاده مستقیم برای سلامتی شهروندان

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با تاکید بر خطرساز بودن سموم مورد استفاده در گل‌های زینتی در صورت استفاده مردم گفت: با توجه به گل‌دهی گل‌های محمدی در روزهای آینده و سم‌پاشی همزمان آنها، از مردم خواهشمندیم از چیدن و استفده آنها خودداری کنند.
خطر آفرینی سموم دفع آفات نباتی در صورت استفاده مستقیم برای سلامتی شهروندان

 

به گزارش واحد خبر سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به کاشت وسیع گل‌های محمدی در سطح شهر اظهار کرد: طی سال‌های اخیر با اولویت دهی به کاشت گل‌های متنوع برای زیباسازی محیط عمومی شهر یکی از گونه‌هایی که انتخاب شد تا هم زیبایی مطلوبی به شهر داده و هم عطر مناسبی داشته باشد گل محمدی بود.

وی با اذعان به اینکه امسال نیز بخشی از عرصه‌های فضای سبز شهر در بهار با گل‌های محمدی زینت داده می‌شود گفت: بهار فصل گل‌دهی گل محمدی است و با آغاز گل‌دهی زیبایی و جلوه خاصی به شهر داده می‌شود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم همچنین با اشاره به آفات گل‌های زینتی به سبب گرمی و رطوبت هوا در فصل بهار به خصوص آفت شته اظهار کرد: به این دلیل سم‌پاشی گل ها آغاز شده تا آفاتی متوجه فضای سبز شهر نشده و خللی در زیباسازی طبیعی محیط شهر ایجاد نشود.

وی با تاکید بر خطرساز بودن سموم مورد استفاده در گل‌های زینتی در صورت استفاده مستقیم مردم تصریح کرد: با توجه به گل‌دهی گل‌های محمدی در روزهای آینده و سم‌پاشی همزمان آنها، از مردم خواهشمندیم از چیدن آنها خودداری کنند.

جوادیان خاطرنشان کرد: بعضا در سال‌های قبل مردم با چیدن این گل‌های محمدی از آنها در موارد مختلف استفاده می‌کردند که با توجه به سم پاشی آنها در صورت مصرف گل‌ها از سوی مردم امکان خطرآفرینی و مسمومیت برای سلامت آنها وجود دارد.

 

تصاویر
  • خطر آفرینی سموم دفع آفات نباتی در صورت استفاده مستقیم برای سلامتی شهروندان
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه