X

اخبار

یکشنبه 11 خرداد 1399
تعداد بازدید: 819

افزایش و توسعه سرانه فضای سبز با کاشت درخت و درختچه در رینگ دوم جمکران و بلوار پیامبر اعظم(ص)

شهردار منطقه پنج قم گفت: اجرای عملیات احیا و کاشت بیش از 9000 گلدان از انواع گل‌های فصلی و 1400 اصله درخت و درختچه در رینگ دوم جمکران و بلوار پیامبر اعظم (ص) جهت زیباسازی و بهره‌وری زائرین و شهروندان به اتمام رسید.
افزایش و توسعه سرانه فضای سبز با کاشت درخت و درختچه در رینگ دوم جمکران و بلوار پیامبر اعظم(ص)

 

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری منطقه پنج قم، علیرضا اقبالیان بیان داشت: در راستای بازپیرایی، اصلاح و زیباسازی منظر شهری، توجه ویژه‌ای می‌طلبد که با بهبود و تکمیل  بلوارها، حاشیه خیابان‌ها و بوستان‌های منطقه‌ای باید جبران شود، در این راستا منطقه پنح اقدام به خاکبرداری و اصلاح خاک و سپس کاشت بیش از ۹ هزار گل فصلی و ۱۴۰۰ اصله درخت و درختچه در بلوار پیامبر اعظم(ص) و رینگ دوم جمکران نموده است.

شهردار منطقه پنج قم در پایان گفت: اجرای فضای سبز بلوار پیامبر اعظم (ص) و رینگ دوم جمکران مکمل نشاط و شادابی روحیه زائرین و شهروندان است، طراحی و ایجاد فضای سبز، بخشی از چهره شهر را می‌سازد و یکی از نیازهای ضروری و پدیده‌های مطلوب زندگی شهرنشینی و جذب سرمایه‌گذار محسوب می‌شود.

تصاویر
  • افزایش و توسعه سرانه فضای سبز با کاشت درخت و درختچه در رینگ دوم جمکران و بلوار پیامبر اعظم(ص)
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه