X

اخبار

دوشنبه 04 شهریور 1398
تعداد بازدید: 1302

سود قریب به ۳۰۰ میلیونی فاز دوم اجرای طرح ممیزی انرژی پارک‌ها

معاون خدمات شهری شهرداری قم از سود قریب به 300 میلیونی اجرای طرح ممیزی انرژی پارک‌ها برای شهرداری خبر داد.
سود قریب به ۳۰۰ میلیونی فاز دوم اجرای طرح ممیزی انرژی پارک‌ها

 

به گزارش روابط عمومی سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم، سیدامیر سامع با بیان اینکه سازمان پارک‌ها در حوزه ساماندهی و ممیزی انرژی فعالیت‌های بسیار خوبی انجام داده است، گفت: در خصوص مدیریت مصرف انرژی و کنتورها و تکمیل انشعابات فعالیت خوبی انجام شده است.

معاون خدمات شهری  شهرداری قم با تاکید بر اینکه در صورتی که فاز دوم بحث ممیزی انرژی صورت گیرد بیش از ۲۹۰ میلیون تومان صرفه اقتصادی برای شهرداری به وجود خواهد آمد، افزود: تا الان ۱۰۰ میلیون تومان برای این پروژه اعتبار صرف شده که دو برابر آن در فاز اول سود حاصل شده است.

سامع با بیان اینکه با استفاده از این نرم‌افزار کنترل مستمر مصرف انرژی صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: به همین خاطر این امکان برای شهرداری به وجود می‌آید که پیمانکارانی که اضافه مصرف دارند جریمه یا آنهایی که مصرف را کاهش می‌دهند تشویق کند.

تصاویر
  • سود قریب به ۳۰۰ میلیونی فاز دوم اجرای طرح ممیزی انرژی پارک‌ها
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه