X

اخبار

شنبه 12 مرداد 1398
تعداد بازدید: 1271

تولید ۲۴ هزار گلدان گل فصلی در سه ماه نخست سال جاری در منطقه۶

شهردار منطقه شش قم از تولید 24 هزار گلدان گل فصلی در سه ماه نخست سال جاری خبر داد.
تولید ۲۴ هزار گلدان گل فصلی در سه ماه نخست سال جاری در منطقه۶

 

به گزارش روابط عمومی سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم، علی حاتمی فرد با بیان اینکه کاشت فاز دوم حاشیه بلوار کارگر  به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر خاکریزی سال قبل صورت گرفت، اظهار کرد: امسال هم ۲ هزار و ۵۰۰ متر دیگر خاکریزی شد و امسال بحث آبرسانی آن را با اعتبار یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در دستور کار است.

شهردار منطقه شش قم با بیان اینکه تولیدات ما در بحث گل فصلی در سه ماه نخست سال بیش از ۲۴ هزار گلدان بوده است، افزود: گل‌های پوششی بیش از ۴ هزار گلدان تولید شده و ۹ هزار و ۱۵۰ درختچه هم تولید شده است.

حاتمی فرد اظهار کرد: با توجه به گرمای شدید هوا شستشوی درختان در سطح منطقه صورت می‌گیرد که طی آن بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ اصله درخت شستشو  شده است و در حال سم‌پاشی برای مبارزه با آفت کنه هستیم که بیش از ۸ هزار ۷۰۰ اصله درخت سم‌پاشی شده است، درختان نارون هم یکماه قبل برای آفت سوسک سم‌پاشی شده‌اند.

وی گفت: کاشت نهال در ناحیه یک بالغ بر هزار و ۵۲۰ اصله صورت گرفته، در ناحیه دو ۴۱۴ اصله و در ناحیه سه نیز هزار و ۷۷۵ اصله کاشت شده که مجموعا بیش از ۳ هزار اصله نهال است.

شهردار منطقه شش قم گفت: قراردادی در خصوص مبلمان شهری داریم که اعتبارات لازم اختصاص یافته تا تکمیل امکانات بوستان‌ها، معابر، باغچه‌ها صورت پذیرد.
 

تصاویر
  • تولید ۲۴ هزار گلدان گل فصلی در سه ماه نخست سال جاری در منطقه۶
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه