X

اخبار

ﺳﻪشنبه 28 خرداد 1398
تعداد بازدید: 1789

مرغداری‌های محدوده‌ بوستان جوان تغییر کاربری داده شود

رئیس شورای اسلامی شهر قم خواستار تغییر کاربری مرغداری‌های اطراف بوستان جوان با هدف بهره مندی بهتر از ظرفیت های این بوستان شد.
مرغداری‌های محدوده‌ بوستان جوان تغییر کاربری داده شود

 

عبدالله جلالی در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم، با بیان اینکه بلوار پیامبر اعظم(ص) یک سرمایه نهفته در شهر قم است، اظهار کرد: باید با استفاده از این ظرفیت سرمایه‌هایی که مصرف شده به نفع شهروندان بازگردد.

رئیس شورای اسلامی شهر قم در ادامه سخنان خود با بیان اینکه نقش جهاد کشاورزی را در تمام جلسات استانی مشهود می‌بینیم که قابل تقدیر است، تصریح کرد: در حریم شهر کشت انواع صیفی‌جات را داریم و ضرورت دارد نظارت مستمر بر آنها انجام شود.

جلالی گفت: ظرفیتی در اطراف بوستان جوان داریم که مرغداری‌هایی در این مناطق وجود دارد که اگر به لحاظ مالکیت مشکلی نباشد تغییر کاربری صورت گیرد و وضعیت فعلی بوستان تغییر یابد.

تصاویر
  • مرغداری‌های محدوده‌ بوستان جوان تغییر کاربری داده شود
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه