X

اخبار

چهارشنبه 29 اسفند 1397
تعداد بازدید: 1423

طرح احداث۳نیروگاه خورشیدی در هر سال توسط سازمان پارکها و فضای سبز

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم گفت: امیدوار هستیم دو نیروگاه خورشیدی را تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسانیم.
طرح احداث۳نیروگاه خورشیدی در هر سال توسط سازمان پارکها و فضای سبز

 

به گزارش روابط عمومی سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قم، پیام جوادیان در خصوص احداث نیروگاه خورشیدی در قم اظهار کرد: نخستین نیروگاه خورشیدی شهر قم به ظرفیت ۲۰ کیلو ولت را روبه‌روی شهرداری مرکز احداث کردیم که حدود هشت ماه است برق را به شبکه توزیع برق می‌دهد.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌ها برای تاسیس نیروگاه‌های خورشیدی در قم عنوان کرد: سه پروژه مد نظر داریم که در سطح بوستان‌های شهر ایجاد خواهد شد و امیدوار هستیم دو نیروگاه خورشیدی را تا پایان سال به بهر‌برداری برسانیم.

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم درمورد مشکلاتی که برای راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی دارند، ابراز کرد: متاسفانه افزایش قیمت ارز موجب شده تا قیمت پنل‌های خورشیدی به حدود ۳ برابر افزایش پیدا کند و مشکلاتی را برای ما به وجود آورد.

جوادیان اضافه کرد: پیمانکاری که از سوی شهرداری قم برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی مشخص شده بود، بخاطر  افزایش قیمت ارز نتوانست به تعهدات خود عمل کند و از انجام این کار انصراف داد.

وی با بیان اینکه سه نیروگاه خورشیدی در بوستان‌های شهدای آذر، نرگس(منطقه ۶) و علوی به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: احداث سه نیروگاه خورشیدی در سال، جزو برنامه‌های ما قرار دارد تا در بحث زیست محیطی کمک کند و این فرهنگ‌سازی را ترویج دهد.

تصاویر
  • طرح احداث۳نیروگاه خورشیدی در هر سال توسط سازمان پارکها و فضای سبز
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه