X

اخبار

پنجشنبه 04 اسفند 1401
تعداد بازدید: 282

آماده‌سازی مسیرهای دسترسی نهالستان بوستان غدیر

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم از آماده‌سازی، خاکریزی، زیرسازی و تسطیح مسیرهای دسترسی نهالستان بوستان غدیر خبر داد.
آماده‌سازی مسیرهای دسترسی نهالستان بوستان غدیر

 

به گزارش واحد خبر سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به اجرای عملیات خاکریزی و تسطیح مسیرها و خیابان‌های نهالستان غدیر اظهار کرد: این نهالستان در قالب مرکز تولید و تحقیقات گل و گیاه سازمان پارک‌ها فعالیت می‌کند.
وی با تأکید بر اینکه این کار با استفاده از بیش از ۴۵۰ کامیون خاک انجام شده است خاطرنشان کرد: عرض معابر اصلی این نهالستان هشت متر و معابر فرعی 6 متر است که با استفاده از این تعداد ماشین آلات خاکریزی در آن‌ها صورت گرفته است.
جوادیان با تأکید بر اینکه این پروژه در راستای تحقیقات و تولید گل و گیاه مورد نیاز شهر در حال اجرا است افزود: طول معابر اجراشده در این پروژه بیش از هزار متر است. مساحت این پروژه نیز بیش از 7 هزار مترمربع است و امید است به زودی این پروژه تکمیل و آماده بهره‌برداری باشد.
وی خاطرنشان کرد: طی سال‌های اخیر مرکز تولید و تحقیقات گل و گیاه سازمان پارک‌ها محور پروژه‌های تحقیقاتی این سازمان خصوصا در مورد گونه‌های سازگار با اقلیم قم بوده است

تصاویر
  • آماده‌سازی مسیرهای دسترسی نهالستان بوستان غدیر
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه