X

اخبار

شنبه 11 تیر 1401
تعداد بازدید: 258

غرس دو نهال به نام دختران ایران در بوستان نجمه قم با حضور وزیر آموزش و پرورش

در مراسمی با حضور وزیر آموزش و پرورش، دو نهال به نام دختران ایران‌زمین در بوستان نجمه غرس شد.
غرس دو نهال به نام دختران ایران در بوستان نجمه قم با حضور وزیر آموزش و پرورش

 

به گزارش واحد خبر سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم، همزمان با سفر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش به استان قم و با هماهنگی شورای اسلامی شهر، اداره کل آموزش و پرورش استان و سازمان پارک‌ها، دو اصله نهال به نام دختران ایران در بوستان نجمه غرس شد.

یکی از این نهال‌ها نخل بارده و دیگری سرو به‌عنوان نماد استقامت و ایستادگی بود.

در سال‌های گذشته احداث بوستان‌های موضوعی و همچنین غرس نهال به نام و مناسبت‌های خاص توسط سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری افزایش‌یافته است.

به‌عنوان نمونه در سال گذشته همزمان با برنامه‌های کنگره شهدای استان قم، غرس نهال به نام شهدای استان قم با حضور خانواده‌های ایشان در یکی از بوستان‌های شهر یکی از این برنامه‌ها بوده است.

گفتنی است بوستان‌های موضوعی با عنوان کودک، ترافیک و… نیز طی این سال‌ها احداث‌شده و در آینده نیز احداث بوستان‌های موضوعی ادامه خواهد داشت.

تصاویر
  • غرس دو نهال به نام دختران ایران در بوستان نجمه قم با حضور وزیر آموزش و پرورش
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه