X

اخبار

دوشنبه 06 دی 1400
تعداد بازدید: 493

تلاش برای احیای بوستان جوان برای حضور شهروندان/ پتانسیل بالای بوستان جوان در تفریحات سالم و آبی

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم گفت: مجموعه بوستان جوان پتانسیل بالایی در تفریحات سالم و تفریحات آبی دارد که با رفع موانع از پیش روی بهره‌بردار مجموعه، می‌توان از این ظرفیت‌ها برای حضور مردم در این فضای تفریحی استفاده کرد.
تلاش برای احیای بوستان جوان برای حضور شهروندان/ پتانسیل بالای بوستان جوان در تفریحات سالم و آبی

 

به گزارش واحد خبر سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم، پیام جوادیان در جلسه بررسی راهکارهای گسترش امکانات و زیرساخت‌های بوستان جوان به‌منظور حضور شهروندان در این مکان تفریحی اظهار کرد: بوستان از فضای سبز خوبی برخوردار است و به‌تازگی پارک ترافیک نیز در آن ایجادشده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم ادامه داد: ۳۷۸ هکتار از این بوستان در سال جاری برای بهره‌برداری به شهرداری واگذار شد که مالکیت آن با دولت است.

وی با اشاره به اینکه دریاچه این بوستان واقعاً استثنایی بوده که بلااستفاده مانده است، گفت: در کنار آن سه هکتار فضای جنگلی محوطه‌سازی و روشنایی ایجادشده، همچنین مسیر پیاده‌روی و سلامت بسیار خوبی در این بوستان فراهم‌شده است.

جوادیان با بیان اینکه با این جاذبه‌ها استقبال خوبی از سوی شهروندان از این بوستان نشده و تقریباً غیرفعال است، ابراز کرد: این مجموعه پتانسیل بالایی در تفریحات سالم و تفریحات آبی دارد که با رفع موانع از پیش روی بهره‌بردار مجموعه می‌توان از این ظرفیت‌ها برای حضور مردم در این فضای تفریحی استفاده کرد.

تصاویر
  • تلاش برای احیای بوستان جوان برای حضور شهروندان/ پتانسیل بالای بوستان جوان در تفریحات سالم و آبی
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه